Eric Sprott - zakaj padec srebra ? Bo prodaja in ponudba srebra še dolgo aktualna ? Zlato, srebro, surovine - intervju Max Keiser

Urejanje objav
Če želte v 13 minutah izvedeti (pa še petek trinajstega smo imeli..), kaj in zakaj se je "dogajalo" zadnje čase (korekcija srebra, padec, comex, PSLV, prevara / dirigiranje / manipulacija cen srebra - koliko zakaj - ozadje, zneski, količine, primerjava...)

Morda se bom v prihodnosti malce potrudil in ( plain & simple v slovenščini) napisal kaj o "zadnji korekciji" - padcu pravzaprav  cen srebra, situaciji, ozadju, koristih, vzrokih, posledicah, dogajanju v preteklosti , morda  "za nameček" še kam gremo v prihodnosti in zakaj (he, he ...dokler je moja "steklena krogla na servisu" ne bo nič !

Vrhunski interview 12.05.2011 - Sprott je enostavno briljanten.

Tokrat niso "samo" bratje Hunt ampak "cel svet" (koliko je samo Kitajcev in Indijcev - ki želijo, smejo in zmorejo) ki pridno kupujejo in "regulator" bo prej ali slej "igro" izgubil ob res nemarno velikih zaslužkih za tiste s pozicijo......

Prodaja srebra cveti -trg je relativno majhen, tudi zaloge kopnijo ....   ( OSNOVE INVESTIRANJA - četrti G - (op. - za tiste , ki poznate "moj" princip in metode  investiranja " 3 x G + G" )

Pozorno prisluhnite - brez finančnega (pred)znanja in solidnega znanja angleščine bo malce težje....

0 komentarji:

Objavite komentar