Nakup fizičnega srebra - zakaj bo cena srebra ponorela ? Kupiti srebro in / ali zlato? V kakšnem razmerju ...

Urejanje objav
Do kam bo šla (lahko pride) cena unče srebra, seveda fizičnega ?  in zakaj v nakup izključno fizičnega srebra in zlata? (Ja, takega, ki ga držite v roki in ste njegov pravi lastnik)

Osebno  z veseljem kupim (investicijsko - naložbeno) fizično srebro. Odkup srebra se izvrši hitro in brez problemov in kompliciranja takoj za gotovino !

Nikar ne kupovati " papirnato srebro", ki nima kritja v fizičnem - takega nekritega srebra je veliko več kakor 90 % , še posebej če kupujete na daljše obdobje, nikar ! (edino, če ste "trader" - dnevni trgovec, tako da lahko hitro reagirate in se v primeru nuje (morda) še pravočasno rešite velike izgube denarja.

Poznate kakšne manipulacije (igrice) se dogajajo na trgu srebra, seveda papirnatega in kakšne ogromne  nerealne količine - večletne proizvodnje so prodajo v roku samo nekaj dni.....   v realnem svetu je to seveda nemogoče.... kakšno katastrofo povzročijo vzvodi in finančni produkti in njihovi različni derivati.....

... kmalu se bo pokazalo, kaj pomeni "držati v roki" (si dejansko lastiti fizično srebro), namreč vedno težje je manipulirati cene srebra.

Kakšne so (bile)  zaloge srebra včasih ... in kakšne so danes ?
Kolikšna in zakaj je bila poraba srebra včasih in danes ?
Zakaj preprosto moramo imeti dovolj fizičnega srebra (in zlata) v svoji lasti in posesti?

Nakup srebra in zlata je sestavljen iz potrpljenja in pravega časa nakupa in potem prodaje ( timinga), na tak način bomo bogato nagrajeni ! kako vedati kdaj je pravi čas (še posebej za prodajo) ?!

Pozanimajte se, pokličite in dobili boste vse kar Vas zanima in potrebujete (prave informacije, argumentirane odgovore na vprašanja, diskreten nakup srebra in zlata ter seveda možnost kasnejšega odkupa......)

Poglejte si, kaj se bo dogajalo na fizičnem trgu srebra ? ... cena papirnatega srebra in njen vpliv!

Zelo priporočam ogled videa !Kako v teh časih mirno spati in biti preskrbljen za prihodnost ? Finančna neodvisnost od sistema !

0 komentarji:

Objavite komentar