Overdose: The Next Financial Crisis (14.9.2010)

Urejanje objav

V kriznih časih ljudje potrebujejo močne, karizmatične voditelje in enostavne rešitve. Kaj pa v primeru, ko so njihove "rešitve" identične napakam, ki so samo krizo povzročile?!
To je zgodba o največji ekonomski krizi naše dobe, tisto ki čaka na nas. Film Švedskega režiserja Martina Borgsa, ki je svojo premiero doživel maja letos. Izbran je bil za predstavitev na številnih filmskih festivalih in je zmagovalec "Best Feature Documentary" na San Francisco "Frozen Film festival" med več kot 400 različnimi filmi. Obvezen ogled za vsakega dobro poučenega vlagatelja. Priporočam!  Mnenja in komentarji dobrodošli....

1 komentarji:

Anonimni pravi ...

Zlepa se stvari ne bodo uredile, kajti elitam ni do tega, da bi zategovali. Na žalost, bo šlo zopet na grd način, tako, da bodo tisti, ki se ne bodo ustrezno zavarovali najbolj na izgubi. To so takšni ljudje, ko jim danes omeniš naj kupijo srebro in zlato, ki se ti smejijo in raje kupijo nov avto in vzamejo še kakšen kredit in pravijo, "če bo propadla banka, bo tudi moj kredit", ha,haa.. Banka bo poskrbela, da bo vse dobila nazaj. Zbudite se, je že čas. Komaj čakam francoski "run on banks", ki bo po mojem začetek še hujših akcij!!!

Objavite komentar