ZAKAJ V NAKUP SREBRA ? Zakaj investicija v srebro ravno zdaj ?

Urejanje objav
Leta 1980 so bile ZDA največji kreditodajalec. Trenutno so najbolj zadolžena država, tako na vsem svetu, kakor tudi v celotni svetovni zgodovini!

BANKSTERS - Tiskanje denarja - kam investirati
Priče smo masovni korupciji, ki se je zažrla na vsa področja in v praktično vsako poro današnje družbe (Enron, Madoff....)

Pentagonu "manjkajo" tisoče miljard $ ...

Prof. Kotlikoff (Boston University) je izračunal, da znaša neto aktivni dolg ZDA reci in piši 202 biljona $ (res je... 202.000 miljard $ .... si lahko sploh predstavljate tako številko .... če preračunamo na vsakega američana pomeni to cca 650.000 $ (skoraj 500.000 €)

A obstaja možnost, da zaščitimo sebe in naše družine? Poglejmo si dejstva:

Korupcija v današnji družbi je dobila tako gigantske razsežnosti, da je pravzaprav ustvarila odlično priložnost za vse nas "ustrezno informirane". Leta dolgo so cene (PM) plemenitik kovin (srebra in zlata) že manipulirane "tiščane k dnu". (Bullion banke)

Trg je dobesedno preplavljen s "papirnatimi predstavniki" srebra in zlata. Različni derivati plemenitih kovin, ki imajo veliko manj kot 10 % pokritja (če sploh kaj) v njihovi fizični obliki kot srebro in zlato.

Ljudje vseh ras in poklicev po celem svetu so začeli kupovati fizično srebro in zlato. Zavračajo "papirnate" plemenite kovine.

Ponzijeva shema papirnatih PM se počasi in zanesljivo bliža svoji neizogibni usodi.

Če ste investirali v srebro pred enim letom ....ste do sedaj podvojili svoj denar (100 % zaslužek) - boste zdaj prodali?

Ste novi na področju PM in še nimate fizičnih plemenitih kovin - boste kupili?

Wake up call - Srebro investicije
Poglejmo si dejstva.... odločate SAMI in ZASE !

- Industrijsko povpraševanje po svetu je več kot 800 milj. unč srebra letno

- Rudniki proizvedejo največ 550 miljonov unč srebra na leto

- Ameriška vlada je imela še leta 1990 v lasti 2 miljardi unč srebra - danes   ga nima praktično nič ...

- Srebra enostavno ni več dovolj, da bi zadostilo obema vrstama povpraševanj, tako industrijskemu kakor tudi  investicijskemu...

Kaj mislite, zakaj je JP Morgan banka ustanovila "SLV ETF", največji "papirnati" ETF ?!

Po kolapsu bodo njegovi lastniki (p)ostali ..... "nezavarovani upniki" (po izrazoslovju stečajnih upraviteljev)

Zaupanje v :

- Finančne trge
- Medije
- Vlado

bliskovito slabi. Največji svetovni kreditodajalci hitro izgubljajo zaupanje v USD.
Le zakaj praktično nihče več ne kupuje ameriških vrednostnih papirjev?






ZAKAJ INVESTIRATI V FIZIČNO SREBRO ?
Razlogi so več kot očitni.....
Naslednji koraki so Vaši.........

3 komentarji:

nejo pravi ...

O plemenitih kovinah se še učim, učijo pa se vsak dan znova tudi največji poznavalci, saj se stanje hitro spreminja. Zato mi je gornji tekst zopet prinesel nekaj novega.
Srebro je seveda za ustvarjanje dobička, saj je krepko podcenjeno in bo vedno nekaj (več) vredno. Zlato pa ima skozi vso človeško zgodovino po vseh celinah, pridih lepega, dragocenega. Vedno je zlato bilo denar. Zato nikoli ne bo izgubilo na vrednosti. Nikoli ne bo vredno en evro (1kg), kar neki "papir" bo, čeprav je danes vreden 1000€.
Po preprosti kmečki pameti plemenite kovine nikoli ne morejo izgubiti svoje vrednosti.
Lp
@stari - Nejc

Anonimni pravi ...

Mene pa zanima sledeče: ali je možno, da v naslednjih 10-ih letih 1 unča srebra ponovno pade pod 10 usd/unča. Vem, da kristalne krogle ni, ampak vseeno, samo mnenje Toma me zanima.

srebro pravi ...

Jaz sicer nisem Tomo, ampak niti jaz niti on nimava kristalne krogle, zato pravim: ja, možno je. Če se bo kovinski balon dobro napihnil (na kar vsi tukaj računamo), se bo na koncu tudi dobro razpočil, kar se zgodi pri vsakem balonu.

LP, srebro

Objavite komentar